Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Много добра рецепта на подправки. Благодаря! Това с капачката от буркан направо ме разсмя, ама вярно е, че идеята е чудесна. Ще ме накараш да ги направя и да ги метна на оребрен тиган, та както съм почистила и изпрала всичко отново да се умириша на печени кюфтачета...мда.
Поздрав! Марчева
07.04.2017 01:05
3
1
1
Покажи всички подкоментари
Krasimir
Krasimir
бахар не е ли по добре кимион
12.06.2016 04:44
4
1
1
Покажи всички подкоментари
Monika Ivanova
Monika Ivanova
за първи път чувам за ракията в кюфтета...благодаря ви страхотна идея
05.05.2016 04:59
1
2
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Изглеждат адски апетитно ..
04.05.2016 21:44
1
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Налей,налей кръчмарю по едно винце с тез апетитни кюфтенца сладко да замезя!
04.05.2016 19:07
2
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Страхотни кюфтенца! И много интересен начин за оформяне! Благодаря, Сийче!
04.05.2016 18:03
1
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Малеее , как ще пийнат по една биричка , а може и винце бяло че имам студено в хладилника , страхотни са !
04.05.2016 18:01
2
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Предполагам са супер вкусни! Никога не съм правила комбинация от свинско и телешко, но ще опитам!
04.05.2016 15:31
1
2
Потребител#167180
Потребител#167180
Чудесни кюфтенца, много апетитни!
04.05.2016 15:05
1
1