Тази рецепта коментираха

Анонимен
Силвия
Силвия
Права си - аз като видях че стана гъсто (особено след като изстина стана доста гъст - може да съм объркала нещо, не знам - не ме бива много с готвенето) на другия ден го метнах пак на котлона добавих малко бульонче, кипнах го и стана екстра. Иначе наистина на мен ми беше вкусно без начение гъсто или не :)
13.05.2012 13:52
бени
бени
е като е гъст, лесно се разрежда :) важното е да е вкусно, щом казваш, че е - ще пробвам
08.05.2012 21:10
Силвия
Силвия
Малко ми стана гъст соса но иначе е супер. Хареса ми.
Само ми е странно защо по мексикански ... очаквах нещо боб, люти чушки ... но пак е хубаво :)
08.05.2012 20:35