Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Петрова
Росица Петрова
Искам да се извиня за ниската оценка, която съм дала. Станало е неволно. Правих питката и много ми хареса.
22.05.2018 16:54
1
Марин
Марин
Пробвана е и с топено сирене и без.Предпочитам без
13.02.2018 15:08
1
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#203869
Потребител#203869
рецептата е чудесна правих я вече 3 пъти само винаги се притеснявам за печенето 180 гр с вентилатор или не и на кое ниво на фурната се пече благодаря
29.12.2017 08:48
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Радвам се че много смели любители кулинари опитаха моята рецепта и се харесва на много от вас. Благодаря! :)
25.01.2017 00:00
3
Антоанета Димитрова
Антоанета Димитрова
Страхотна рецепта!Правя питката вече два пъти, като втория пропуснах топеното сирене и я направих само с обикновено сирене.
24.01.2017 23:42
4
1
Потребител#182445
Потребител#182445
Уникална рецепта! На мен не ми стана много красива,но път мирише уникално!
23.01.2017 17:44
2
2
Нели
Нели
Благодаря за рецептата! За пръв път правя подобно нещо и се получи доста добре (не е най-красивата, но ще стане следващия път) :)
10.01.2017 10:56
2
Galia Todorova
Galia Todorova
Страхотна
05.01.2017 21:04
4
Мая Николова
Мая Николова
Изглежда много вкусна, подобна е на питката , която и аз правя! Благодаря за рецептата- ще зарадвам семейството си и с тази питка! :)
05.01.2017 00:07
2
Николай
Николай
Много благодаря за рецептата :) Продължавайте да ни радвате! :)
03.01.2017 14:58
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много благодаря за видеото на моята пухкавелка с топено сирене! :) Продължавайте да ни радвате! :)
03.01.2017 00:23
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря и стават много вкусни особенно тази с топеното сирене е разкош като е топла. Пробвай някой ден може и да не я плетеш чак толкова.
20.09.2016 14:01
5
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Първо тестото втасва после оформям питката, пак оставям да втаса и пека в загрята фурна на долен и горен едновременно слагам я по средата. На моята печка съм и свикнала и на 160 градуса е тъкмо защото на повече е много силна.
20.09.2016 13:39
3
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Димова
Илияна Димова
Много е красива. Тестото и питката трябва ли предварително да втасват и на колко градуса е хубаво да е нагрята фурната , трябва ли предварително да се включва само на долно нагряване или с долно и горно нагряване едновременно . На моята фурна изгоря нагревателя за горещ въздух и сега и свиквам да пека само с реотаните - долен и горен .
20.09.2016 13:33