Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
В неделя правих подобно цвете с мед по средата пак се получи но тестото е малко по различно. Мъжът ми хапна топла топната в мед, но имам един проблем че ги препичам все искам да ги оставя малко жълти и все препичам хем никога не ми е оставала сурова но от страх. :)
21.09.2016 09:35
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да аз оцветявам тестото за декорация но то не се яде а исках тук при тази всичко да се хапва. :)
21.09.2016 09:26
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Аз дори мислех да сложа за основна в не изпечен вид за да се вижда розовото защото така на пръв поглед не е много видимо :) но администраторите от преди са ми писали че трябва да е в изпечен вид.
21.09.2016 09:22
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да права си Сия, но тестото е от самата питка оцветено и да не бях го мазала мисля пак щеше да покафенее малко, но другия път ще опитам. Но много сладък розов цявт се получи и като я чупиш е много ефектно. :)
21.09.2016 09:17
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Прекрасна е, много ми хареса още когато я видях публикувана във фейса.
Единствено не е трябвало да мажеш розовата част с жълтъка, за да може да изпъкне цвета и да е видимо розов и след изпичането.
21.09.2016 09:12