Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
класика...само дето аз си го и досварявам до край на котлона, но ще опивам и във фурната как ще е.
09.05.2016 08:38
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Направих го с пилешко и стана разкош.Другия път ще е със свинско.
08.01.2016 22:12
Емилия Маркова
Емилия Маркова
Това си го правя директно във фурната и избягвам пърженето. Иначе технологията е същата.
15.09.2014 11:56
4
Емил Денев-Блудник
Емил Денев-Блудник
Много яко звъчи.
Ще си позволя да я пообогатя.
Благодаря за идеята.
Със Здраве и наздраве!
03.07.2013 11:18
1
pepi
pepi
Страхотна рецепта!
05.02.2013 11:41
геша
геша
50 мл вино извират за секунди буквално
11.03.2012 10:57
dinko
dinko
в рецептата не пише на колко градоса да се пече и трябвали да изври виното
10.03.2012 20:04