Тази рецепта коментираха

Анонимен
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Всъщност на другите снимки фасул се вижда,но се чудя как е останал цял.
10.05.2017 11:01
17
1
Покажи всички подкоментари
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Като цяло замисъла за такова ястие не е лош.Има грешка в изпълнението обаче.Първо пържите каймата,после Лука,а би трябвало да е обратното,защото докато ви омекнат зеленчуците,каймата ще се препържи.Да не говорим,че после и предстои и още една термична обработка при която направо ще стане на каша за още 10 Мин на котлон и после още 40 Мин на 180-200 гр във фурната.С фасула става нещо подобно.Веднъж сварен,после пак 40 минути във фурната на висока температура.Всичко би станало на каша,както и се вижда на снимката.Всъщност фасула даже не се вижда,нито каймата.
10.05.2017 10:59
1
17
1
Покажи всички подкоментари