Гъбен сос за месо

14/11/2013
Боряна
отБорянаНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 490
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и се нарязват на филии, след което се запържват в силно сгорещеното масло. Оставяме ги да се пържат на умерен огън, като от вреве на време ги разбъркваме.

Когато се запържат до златисто, наливаме сметаната, подправяме със сол и черен пипер и варим за не повече от 5 минути.

Гъбеният сос и чудесно допълнение към любимите ни пържоли.


подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Stefan
Stefan
03.05.2014 12:24
супер е!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв