Телешки език с кашкавал

28/11/2013
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 240
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния пипер.

Нарежда се в тавичка и отгоре се посипва с настъргания кашкавал. Запича се, колкото да се разтопи кашкавалът. Сервира се украсен с листенца магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар