Телешки език с кашкавал

28/11/2013
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 236
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния пипер.

Нарежда се в тавичка и отгоре се посипва с настъргания кашкавал. Запича се, колкото да се разтопи кашкавалът. Сервира се украсен с листенца магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар