Агнешко яхния с домати и лук

12/12/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо724
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на порции и го пържите няколко минути в сгорещеното олио, лук и чесън, наливате малко вода, посолявате и поръсвате с червен пипер. Захлупвате ястието и го оставяте на умерен огън.

Щом продуктите поомекнат, прибавяте нарязаните чушки и задушавате 10 минути. Накрая сипвате настърганите домати и варите 5 минути, като бъркате непрекъснато.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!