Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Свински черен дроб с праз

Свински черен дроб с праз

IvankaIvanka
Новак
2524121k
28/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Сервирайте с червено вино, хапнете с приятели и ни споменавайте с добро"

Необходими Продукти

  • свински черен дроб - 500 г
  • праз - 1 стрък
  • червено вино - 100 мл
  • мас - 60 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарваме свинският дроб във вряща вода и го изваждаме. Нарязваме го на парченца. Нарязваме на ситно праза и го задушаваме за 7-8 минути със свинската мас и малко вода.

Прибавяме към него парченцата дроб, червения пипер, по желание - нарязани на дребно 2-3 люти чушлета.

Заливаме с червеното вино и задушаваме предястието докато остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

нада йорданова
нада йорданова
МММ, вкуснооо... добър апетит и наздраве!
25.12.2014 07:28
4