Гъбена кремсупа

30/03/2011
Кристина
отКристинаНовак26
"Тази супа разкошна ли е или да?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 331
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото се загрява и в него се задушава ситно нарязаният лук. Прибавя се ситно нарязаният магданоз и леко се загрява.

Добавят се гъбите, нарязани на тънки филийки, поръсва се със сол и черен пипер и се задушава за около 5 мин.

Сипва се бульонът, слагат се дафиновият лист и индийското орехче и се вари захлупено за 3 мин.

С миксер се разбъркват брашното и киселото мляко и се прибавят към една трета от супата. Сместа се пюрира и се смесва с останалата супа.

Ври 3 минути като се бърка непрекъснато. Подправя се с лимоновия сок и бялото вино.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

георгиева
георгиева
07.07.2013 12:12
Не възможно олиото да е само 1 ч.л.оттук следва,че и всичко останало в рецептата е съмнително.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!