Пиле с уникален вкус

27/04/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
64 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо509 533
  • Преглеждания за месеца39492
  • Преглеждания за седмицата18347
  • Коментирана22 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена64

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 34
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Светла Петрова
Изглежда супер!
0
0
Зорница Христова
много вкусна, изпробвах ме и всички я харесаха
3
0
vilikoleva
vilikoleva
18.01.2017 23:16
Наистина изглежда много вкусно,заслужава си да се зготви.Досега не съм готвила така но ще пробвам задължително.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв