Пиле с уникален вкус

27/04/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф 5x
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
105 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо580 700
  • Преглеждания за месеца30696
  • Преглеждания за седмицата6610
  • Коментирана26 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена105

Необходими Съставки

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 40
4 6
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Нина Тодорова
Може ли да се направи със свинско месо, например вратни пържоли?
1
0
Татяна Димитрова
Уникална вкуснотийка!
0
0
diditobs
diditobs
29.01.2017 07:57
Вкусно се получи,определено ще го сготвя пак!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв