Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки Рула»Пандишпаново руло с крема сирене

Пандишпаново руло с крема сирене

Пандишпаново руло с крема сирене1 / 2
23/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • захар - 150 г
  • лимонова кора
  • брашно - 100 г
  • нишесте - 50 г
  • крема сирене - 3 пакетчета
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяте жълтъците от белтъците и разбивате жълтъците със захарта и лимоновата кора, добавяте брашното и нишестето, смесено с бакпулвера, и разбърквате с шпатула.

Разбивате с миксер белтъците на сняг с щипка сол. Прибавяте ги към първата смес с плавни движения, за да остане тестото пухкаво.

В продълговата тава постилате хартия за печене, намазвате с мазнина и изсипвате върху нея тестото. Поставете в загрята на 200 градуса фурна и печете.

Готовият пандишпанов блат отлепване от хартията за печене и поставяте върху влажна кърпа и навивате на руло. Оставяте го да престои.

Смесвате крема сиренето с ванилията и захарта, разбърквате хубаво.

Разстилате блата, намазвате отгоре с крема сиренето и навивате на руло.

Оставяте да престои преди да го нарежете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: