Начин на приготвяне
С лъжица разбъркваме яйцата с брашното, содата и киселото мляко.
Овкусяваме със сол и чесън на прах и разпределяме в тава, покрита с хартия за печене.
Разстиламе пандишпановия блат на много тънък слой, поръсваме половината блат с нарязан магданоз и печем в загрята на 180 градуса фурна за 6-7 минути.
Изваждаме готовия блат, внимателно го обръщаме с магданоза навън и още горещ го мажем с крема сиренето и майонезата.
Поръсваме соленото руло с домати, нарязани на ситно (конкасе) и с магданоз.
Навиваме рулото с помощта на хартията за печене, като внимаваме тя да остане извън рулото.
Изчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме.