Рецептата е супер! Аз лично не изхвърлям бульона от шкембето. Пропорциите на всички подправки са точни, за да стане вкусна шкембе чорба!
23.10.2024 20:15
niki
И това ако е шкембе. Тенджерата под налягане не дава на шкембето да даде целия си аромат. Топла вода? Вие сериозно ли мислите, че това е вкусно? А бульона къде отиде. Тази „рецепта“ даже единица ѝ е много. Гадост.
21.01.2024 19:26
4
3
Анонимен
Брашно на шкембе чорба това е абсурдно!
08.10.2023 20:16
4
6
Анонимен
това не е шкембе чорба.Мнооого сте далече от истината.
28.09.2023 18:36
7
2
Анонимен
Всъщност за да стане хубава чорбата, не е достатъчен бульона от шкембето, а си трябва истински бульон от кокали. Така описаната рецепта ще е някаква омита ресторанстка чорба с послевкус на прясно мляко.
13.06.2023 11:26
17
3
Анонимен
ЗАЩО , ИЗПОЛЗВАТЕ ГОРЕЩА ВОДА , А НЕ БУЛЬОНА ОТ СВАРЕНОТО ШКЕМБЕ ? БЕЗ БУЛЬОНА , ЧОРБАТА Е - " НИКАКВА " !!!!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани