Тази рецепта коментираха

Анонимен
niki
niki
PS: А за какво е черният пипер? Трябва да има оценка НУЛА! за по-обективно.
21.01.2024 19:28
1
2
niki
niki
И това ако е шкембе. Тенджерата под налягане не дава на шкембето да даде целия си аромат. Топла вода? Вие сериозно ли мислите, че това е вкусно? А бульона къде отиде. Тази „рецепта“ даже единица ѝ е много. Гадост.
21.01.2024 19:26
1
2
Анонимен
Анонимен
Нещо се осраха
23.10.2023 23:19
1
Анонимен
Анонимен
Брашно на шкембе чорба това е абсурдно!
08.10.2023 20:16
3
5
Анонимен
Анонимен
това не е шкембе чорба.Мнооого сте далече от истината.
28.09.2023 18:36
6
2
Анонимен
Анонимен
Всъщност за да стане хубава чорбата, не е достатъчен бульона от шкембето, а си трябва истински бульон от кокали. Така описаната рецепта ще е някаква омита ресторанстка чорба с послевкус на прясно мляко.
13.06.2023 11:26
15
3
Анонимен
Анонимен
ЗАЩО , ИЗПОЛЗВАТЕ ГОРЕЩА ВОДА , А НЕ БУЛЬОНА ОТ СВАРЕНОТО ШКЕМБЕ ? БЕЗ БУЛЬОНА , ЧОРБАТА Е - " НИКАКВА " !!!!!
20.10.2022 12:33
34
Анонимен
Анонимен
И яйчени жълтъци
18.10.2022 21:50
6
1
Покажи всички подкоментари