Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Хлябът стана вкусен , но остана суров във вътрешната част.Пелох го на 180-200 градуса около чяс и половина. Защо се получи така
19.08.2024 21:03
Анонимен
Анонимен
Страхотен стана благодаря
09.01.2024 04:11
Анонимен
Анонимен
На мен не може да се изпече вътре.Къде греша.
17.09.2023 15:12
Анонимен
Анонимен
Уникален! Благодаря!Всеки път ми се получава?
21.06.2023 20:40
Анонимен
Анонимен
Този хляб е прекрасен,вкъщи му добавяме и малко тиквени,слънчогледови семки и ким
27.04.2023 14:32
2
Анонимен
Анонимен
страхотен хляб
21.01.2023 22:50
1
Анонимен
Анонимен
Много вкусен и лесен хляб за правене! Благодаря!
17.10.2021 12:50
1
Ваня
Ваня
Много вкусен хляб се получи. Без месене и втасване. Благодаря за рецептата. Бързо, лесно и здравословно.
15.06.2020 22:19
4
1