Ако го пробвате в хлебопекарна, първо разбивате леко яйцата с малко захар, слагате олиото и водата, след това другите сухи съставки и накрая бакпулвер.
19.09.2013 16:03
Дея
Тази рецепта в намален състав, 3 яйца, по 3 супени лъжици от водата и олиото и по 1 ч. ч брашно и захар са отличен кекс в хлебопекарна.
19.09.2013 15:57
Опитната
Този кекс е нашият семеен, който правя вече почти 28г. Разликата е минимална:5 яйца, 2ч.ч. захар, 2ч.ч.брашно, 1каф.ч. олио, 1каф.ч. вода,1 лимонена есенция и какао по желание.Пече се на умерена фурна, като се внимава да не хване кора отгоре бързо и да попречи на изпичането му. Добър апетит!
19.09.2013 15:14
Mimi
според мен брашното е доста, моята рецепра за този въздушен кекс е 1 1/2 ч.ч. захар и 1 1/2 ч.ч. брашно , и става много пухкав и вкусен
17.06.2013 16:44
2
svetla
Този е най-добрия за мен. Без набухватели.
17.06.2013 16:14
Наталия
Направих го, в момента го ям даже. Невероятно е. Изпече се за 30 мин. Само отгоре на места ми е малко сурово. Другият път ще го пека на по - малко от 200 градуса
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани