Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта, благодаря!
22.01.2023 19:37
1
Анонимен
Анонимен
Супер рецепта, но някакъв набухвател няма ли в рецептата?
25.04.2022 20:11
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Не,няма набухватели. Тестото е подобно на класически пандишпан, при който се разчита на перфектното разбиране на яйцата (в случая и на водна баня), от което се получава пухкава текстура и без набухватели.
16.08.2022 01:09
Димитрина Венелинова
Димитрина Венелинова
Страхотен сладкиш с неповторим вкус! Благодаря за рецептата!
07.08.2019 01:21
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Аз ви благодаря, че сте се доверили на рецептата и сте я приготвили. :)
07.08.2019 09:12
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Приготвих пая с кайсии вместо ябълки и круши.Получи се много вкусен десерт, лек и ароматен, както винаги много точно описана рецепта, поздравления Дани, , благодаря ти !
28.07.2018 15:57
3
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много ме радва това и съм щастлива !!!:)
28.07.2018 17:49