Тази рецепта коментираха

Анонимен
лидия
лидия
лидия мирчева мирчева асам на пет и полвина тортата е ного хубва
16.01.2015 21:31
1
Кирил Димов
Кирил Димов
И как точно трябва да се сгъсти 1л. мляко с 7с.л. брашно и 1 1/2ч.ч. захар?
Жалко че не помислих по-рано, само похабих материалите. Рецептата ви не струва. Чудя се, дали изобщо сте я пробвали?
26.11.2014 20:57
2
1
Ирена
Ирена
В случаите, в които снимката не съответства в пълна степен на дадена рецепта, причината е проста. Авторите на рецептите не винаги предоставят снимки на предложеното от тях. В тези случаи нашият екип избира подходяща художествена фотография. Разминавания са възможни.
23.08.2013 15:03
3
Нина
Нина
Парчето торта на снимката, не съответства с истинската торта!
23.08.2013 14:56
4
1
Ирена
Ирена
Уважаема Мери, сигурна ли сте, че целият надпис на опаковката всъщност не гласи "Готово за консумация без варене", каквато е обичайната практика при млеката обработени по УХТ технология.

Не бихме ви посъветвали да използвате несварено мляко при приготвянето на тази или друга торта, освен ако не е изрично посочено в рецептата ѝ.
23.08.2013 14:33
1
Meри
Meри
Имам проблем - купих от магазина мляко, но на опаковката пише БЕЗ ВАРЕНЕ. Кажете ми дали да го затопля или студено да го сложа?? Сега правя тортата и се затрудних малко. Може ли бърз отговор? Благодаря!
23.08.2013 12:56

Последно Коментирани