Предварително свързвам тиквата и я правя на пюре,към него прибавят 1 сл грис и останалите продукти от рецептата. Става също много добре
17.10.2024 22:24
1
1
Анонимен
Прекалено много ми беше и олиото и захарта дори и със 180г захар стана прекалено сладка. Проверявайте тиквата преди да сложите много захар, ако тиквата е вече сладка не е нужно да се слагат повече от 150г захар според мен.
30.12.2023 12:44
5
1
Анонимен
И когато не е запържена тиквата, с сурова пак става супер със същите продукти.
29.12.2023 21:34
10
1
1
Анонимен
Някой ми каза че ако се поръси с мед след опичаме ще стене хрупкава
19.10.2024 08:41
Анонимен
Да напомня: настърганата тиква се посолява, оставя се да излезе сока. След това се взема шепа от тиквата, изстисква се сокът и се пристъпва към пърженето.
23.12.2023 19:36
2
Gabriela Fartsova
Приготвих го преди два дни и до снощи не остана нищо! Прекрасна рецепта! Ще я ползвам отново, благодаря!
17.12.2023 16:42
6
1
Зори
Благодаря за доверието! Радвам се, че рецептата ви е харесала! Поздрави :)
17.12.2023 17:34
Анонимен
Добавих стафиди и малко коняк, заместих половината олио с кр.масло. Остана ми около 40гр олио.
01.11.2023 13:11
6
1
1
Зори
Благдаря за коментара Ви! Добавянето на коняк и стафиди е въпрос на вкус, както и заменянето на половината олио с масло. Сигурно затова ви е останало 40 гр. от олиото :)
02.11.2023 11:55
2
Петя Стойнева
Тиквата задушавам предварително с много малко мазнина. След това добавям останалите продукти, разбърквам останалите продукти и завивам в корите.
Пека на слаба фурна с вентилатор.
12.07.2023 15:41
6
2
1
Анонимен
Направен e по рецептата но олиото е малко повече
30.10.2023 14:16
Анонимен
Прекалено много е според олиото в рецептата,иначе стана добре.
Пека на слаба фурна с вентилатор.