Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата може да е добра, ама на бъдни вечер се яде постно. Олиото няма място в рецептата.
14.11.2024 11:51
Анонимен
Анонимен
Питката стана разкошна. Много лесна и бърза за приготвяне рецепта . Това ще е вече питата за Бъдни вечер .
Благодаря !
26.12.2023 16:08
1
Emiliq_02
Emiliq_02
Много лесна и вкусна
25.12.2023 10:32
Потребител#335801
Потребител#335801
Много добра рецепта, описана подробно с необходимите стъпки, за да се получи перфектна содена питка! Само времето за печене при мен беше по-дълго - около 50 мин., но това предполагам зависи от фурната.
24.12.2023 20:54
Анонимен
Анонимен
300 или 400 мл? Не е едно и също!
24.12.2023 16:45
1
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта. Благодаря Ви от сърце. Весели празници.
23.12.2023 22:20
5
Анонимен
Анонимен
не знам дали е най-вкусната содена питка, защото не съм правила други, но определено е най-лесната щом начинаещ готвач като мен я приготви. На вкус също е добра
25.04.2023 12:21
10
1
Анонимен
Анонимен
Стана разкош!
Аз добавих и семена(тиквени и слънчогледени белени).
Благодаря!
25.12.2022 15:50
10
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря ви за рецептата много вкусно стана
24.12.2022 18:41
9
1
Анонимен
Анонимен
Мария, Благодаря Ви! Питката стана страхотна, като признавам, че малко скъсих пътя, използвайки хлебопекарната за да меси тестото.
Поздрави Александър Еленков
24.12.2021 21:29
8
1
2
Анонимен
Анонимен
г-н Еленков , доколкото ви познавам , нямаше начин да не внесете оптимизация в процеса.
Поздрави
инж. Димов
14.11.2024 10:55
Анонимен
Анонимен
Да не си от Красна Поляна?
24.12.2023 18:35
Анонимен
Анонимен
Ако тя е ГУРУ,аз съм Юрий Гагарин !!!
24.12.2021 18:07
4
20