Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sander
Sander
Супер рецепта! Най-лесната, бързата и вкусна питка! Днес я направих за бъдни вечер и стана страхотна ??
24.12.2024 22:10
Анонимен
Анонимен
Мария ти си номер1!
Както винаги чудесна рецепта!
Лесна и вкусна содена питка!
24.12.2024 12:34
1
Анонимен
Анонимен
Получи се страхотна! Най-хубавата содена питка, която съм правила. Благодаря!
25.12.2024 21:02
1
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта. Питката стана разкошна.
24.12.2024 22:17
1
Анонимен
Анонимен
Стана. Супер!!!
24.12.2024 21:01
1
Анонимен
Анонимен
Да постите,означава да не използвате животински продукти.Определено олиото си е на място в рецептата като растителен продукт ,който използваме и за направата на тиквеник и в почти всички коледни ястия без месо ,като зелеви сърми ,боб и т.н
24.12.2024 18:17
5
Анонимен
Анонимен
За всички които смятат че олиото не се брои за постна мазнина…… олиото се приготвя от слънчоглед , хора образовайте се малко
24.12.2024 11:28
19
1
Анонимен
Анонимен
Олиото изобщо не се брои от постните неща!
28.11.2024 09:50
1
11
3
Анонимен
Анонимен
Олиото е постно.Ако е мас не е постно
22.12.2024 22:50
3
Анонимен
Анонимен
Мога ли да Ви попитам олиото от какво се прави.? До колкото знам от слънчоглед.....!!!!
21.12.2024 17:42
Анонимен
Анонимен
Олиото не е животинска мазнина,г-н Анонимен.
05.12.2024 18:38
4
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата може да е добра, ама на бъдни вечер се яде постно. Олиото няма място в рецептата.
14.11.2024 11:51
12
3
Анонимен
Анонимен
Олиото е от растителен произход
24.12.2024 19:45
1
Анонимен
Анонимен
Олио става. Мас не става
22.12.2024 22:50
Анонимен
Анонимен
Олиото се брои към постните неща
21.11.2024 17:48
6
1
Анонимен
Анонимен
Питката стана разкошна. Много лесна и бърза за приготвяне рецепта . Това ще е вече питата за Бъдни вечер .
Благодаря !
26.12.2023 16:08
7
2
Emiliq_02
Emiliq_02
Много лесна и вкусна
25.12.2023 10:32
2
Потребител#335801
Потребител#335801
Много добра рецепта, описана подробно с необходимите стъпки, за да се получи перфектна содена питка! Само времето за печене при мен беше по-дълго - около 50 мин., но това предполагам зависи от фурната.
24.12.2023 20:54
1
Анонимен
Анонимен
300 или 400 мл? Не е едно и също!
24.12.2023 16:45
3
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта. Благодаря Ви от сърце. Весели празници.
23.12.2023 22:20
8
Анонимен
Анонимен
не знам дали е най-вкусната содена питка, защото не съм правила други, но определено е най-лесната щом начинаещ готвач като мен я приготви. На вкус също е добра
25.04.2023 12:21
15
1
Анонимен
Анонимен
Стана разкош!
Аз добавих и семена(тиквени и слънчогледени белени).
Благодаря!
25.12.2022 15:50
15
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря ви за рецептата много вкусно стана
24.12.2022 18:41
11
1
Анонимен
Анонимен
Мария, Благодаря Ви! Питката стана страхотна, като признавам, че малко скъсих пътя, използвайки хлебопекарната за да меси тестото.
Поздрави Александър Еленков
24.12.2021 21:29
9
1
2
Анонимен
Анонимен
г-н Еленков , доколкото ви познавам , нямаше начин да не внесете оптимизация в процеса.
Поздрави
инж. Димов
14.11.2024 10:55
1
Анонимен
Анонимен
Да не си от Красна Поляна?
24.12.2023 18:35
Анонимен
Анонимен
Ако тя е ГУРУ,аз съм Юрий Гагарин !!!
24.12.2021 18:07
5
26