Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А канела не се ли слага?!?
04.12.2022 17:48
Анонимен
Анонимен
Добавих към тестото какао, канела и смляни карамфилови семена, а резултата-изядоха ги преди да ги слепя! Благодаря за рецептата!
06.10.2022 14:50
3
Анонимен
Анонимен
Най-добрата рецепта! Обожавам тези меденки! Благодаря ви
19.07.2022 21:57
1
Анонимен
Анонимен
Въпрос на вкус.
Станаха като на картинката, но на мен са ми тежки .Също мярката четири чаши брашно и т.н. … много е относително колко големи са чашите за чай.
Има вероятност тестото да стане ронливо.Все пак ги направих.
02.12.2021 21:17
2
Христина
Христина
Меденките станаха невероятни! Благодаря за страхотната рецепта!
15.11.2020 11:59
1
1
Miss Tasty
Miss Tasty
любими сладки от детството, просто са уникални
12.05.2020 12:01
Ели Диди
Ели Диди
Получиха се много вкусни!
07.05.2020 07:23
Rosi Trifonova
Rosi Trifonova
Здравейте, направих меденките по Вашата рецепта и се получиха повече от вкусни и сполучливи, макар че само ги слепих със сладко и ги украсих с орехчета :)))
Мерси за рецептата!
27.01.2020 15:01
1
1
Даниела Русева
Даниела Русева
Привет, Роси! Радвам се, че сте предпочели тази рецепта и че ви харесва. Благодаря! Ако меденките се издълбаят и запълнят с кремчето по рецептата, със сигурност ще ви харесат още повече. Тогава стават още по-вкусни и омекват.
27.01.2020 21:08
2