Съгласна съм - снимката трябва да отговаря на рецептата!
Аз имам рецептата от снимката, остана ми от баба. Това ми е любимият ябълков сладкиш!
Ето я:
Продукти - 8 ябълки, канела, 1,5 ч.ч. захар, 2ч.ч. брашно, 4 яйца,
3/4 ч.ч. олио, 1 ч.ч. кис. мляко, 1 каф.л. сода.
Приготвяне - ябълките се обелват, настъргват и поръсват с малко захар; яйцата се разбиват със захарта, добавя се содата към киселото мляко и се прибавят към яйцата и захарта, добавя се олиото и накрая брашното. Половината от тестото се изсипва в намаслена тавичка и се пече за 5-10 минути само отгоре докато получи лека коричка. Вади се от фурната и върху него се слага пласт от изцедените настъргани ябълки и върху ябълките се изсипва останалото тесто. Пече се и от двете страни ок. 30мин на 200 гр.
23.11.2013 19:56
28
6
Добринка Неделчева
Моля ако някой е изпробвал тази рецепта да напише коментар. А колкото до снимката без съмнение е от голямо значение. Една храна първо привлича погледа и после се опитва. Но ме смущава това, че в рецептата липсва брашно, дори и в минимално количество, течните съставки са доста, а само 45 гр. грис.
15.11.2013 09:20
5
1
соня
стига с тези снимки ,пишете рецептата сполучлива ли е или не това е по-важно да хабим ли продукти или не,то е ясно че повечето снимки не са реални ,все пак коментираме рецептите,не снимките
12.11.2013 21:46
2
3
1
АЛБЕНА
Изобщо пък не съм съгласна с теб !!! Аз се спрях на тази рецепта точно защото ми хареса сладкиша на снимката !!! Така че Добринка Неделчева е много права, а вие нямате хабер от света !!!
18.05.2014 01:18
8
1
пепа
Направих сладкиша, сложих орехи вместо бадеми (просто нямах в момента, стана много хубав, лек и вкусен.
20.10.2013 14:00
6
Ани
До Аман....писах без очила,та ми се стори даже,че е дребен шрифта,но както и да е!Ако знам рецептата от снимката,защо ще я искам!??Всъшност,какво ли се занимавам!
17.10.2013 14:36
2
Аман от невъзпитани мързели
Направо не знам как не ви омръзна едно и също да пишете - снимката, та снимката. Хората културно са ви обяснили за какво иде реч, но... всуе. И мила Ани, в интернет писането с главни букви е равнозначно на крещене, което не е приятно на никого. Искаш рецептата от снимката - добре, сготви, снимай и прати, както го правят останалите!
17.10.2013 12:31
2
1
АЛБЕНА
Разбира се се, че храната първо се възприема чрез външния и вид !!!! Преди малко по-горе обясних на една многознаеща като теб, че съм се спряла на тази рецепта точно защото ми е харесал сладкиша на снимката и държа рецептата да е точно за него, а не за нещо, което никой не знае как изглежда !!!! Аман от тъпи многознайковци !!!!
18.05.2014 01:25
2
1
дороти
да както и другите и аз забелязвам че снимката не е от този сладкаиш,а рецептата е лесно изпълнима и ще се получи страхотен лек сладкиш
10.10.2013 22:03
папи
просто не слагаш снимка и толкова...това е толкоз просто и логично
02.10.2013 11:52
1
Ирена
Рецептите, които се качват на сайта на Готвач.бг са потребителски. Когато потребителите не предоставят снимка, на предложената от тях рецепта, нашия екип подбира подходяща художествена фотография. В този случай изображенията имат илюстративен характер и разминавания са възможни.
24.09.2013 13:53
1
1
АЛБЕНА
Явно в този случай (както и в много други случаи) художествената ви фотография изобщо не е подходяща !!!
07.07.2014 16:05
2
walq
зашо слагате снимки които не отговарят на рецептата
23.09.2013 20:25
3
да бе
ми толкоа си могат, каквото имали, такова снимали
23.09.2013 11:22
Пепа
Снимката не отговаря на изпълнението на рецептата и заблуждава,
Аз имам рецептата от снимката, остана ми от баба. Това ми е любимият ябълков сладкиш!
Ето я:
Продукти - 8 ябълки, канела, 1,5 ч.ч. захар, 2ч.ч. брашно, 4 яйца,
3/4 ч.ч. олио, 1 ч.ч. кис. мляко, 1 каф.л. сода.
Приготвяне - ябълките се обелват, настъргват и поръсват с малко захар; яйцата се разбиват със захарта, добавя се содата към киселото мляко и се прибавят към яйцата и захарта, добавя се олиото и накрая брашното. Половината от тестото се изсипва в намаслена тавичка и се пече за 5-10 минути само отгоре докато получи лека коричка. Вади се от фурната и върху него се слага пласт от изцедените настъргани ябълки и върху ябълките се изсипва останалото тесто. Пече се и от двете страни ок. 30мин на 200 гр.