Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#179983
Потребител#179983
супер
22.11.2016 20:03
1
1
Светослав
Светослав
Да бе! По вашата логика и суджук се знае как се прави, защо пишете статии изобщо...
05.01.2016 12:16
2
2
Алабалов
Алабалов
Солта не е спомената защото се знае, че за луканки и суджуци солта варира от 22 до 30 грама, в зависимост от вида на солта и вкусовите желания на консуматора!
17.12.2015 02:57
5
2
pepita
pepita
а къде е солта в рецептата
01.12.2013 16:16
6
2
МАРИЯ
МАРИЯ
съгласна сам със критиката на ПЕТЪР солта трябва да е 22гр на кг.и кимиона колкото повече толкова по добре и нещо да вмакна за кимиона че половината трябва да е смлян половината на зарна
01.12.2013 13:20
3
1
Петър
Петър
Извинявайте че съм критичен ,но когато става въпрос за суджук,луканка и т.н.мислете какво пишете.Както е казал човека от първия отзив колко ви е солта на килограм.Не е логично да имаш 50 кг кайма/примерно/ и да я хвърлиш на пръта с неизвестни количества подправки.За нормална смес солта е от 18 до 22 грама на килограм.Аз например слагам до 16 гр.максимум защото искам по малко сол.И 2 с.л.захар е много за кило смес.на 10 кг по става да е 2 лъжици.За тази доза 4.5кг.16 гр.кимион също е малко.Трябва да е поне 4 гр.за кило.нормално е от 6 до 10 макс. на кило смес.Като копирате мислете малко.
29.03.2013 23:40
15
1
1
Алабалов
Алабалов
Не виждаш ли, че захарта е за 4.5 кг месо. 4 гр. кимион на килограм е вярно. Много кимион не е много хубаво. Солта трябва да е 22-25 грама на килограм.
17.12.2015 02:53
2
Gina
Gina
Какво е количеството на солта?
29.03.2013 20:30
8
1