Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ime
Ime
От четирите яйца само да остана ли
09.02.2016 21:17
никнай
никнай
Рецептата е интересна но за съжаление няма нищо общо с Шакшука. Една от основните съсътавке е патладжана и в никакъв случай не се слагат яйца.
Ако това всичкото го приготвиш в малки глинени съдове ножеш да го наречеш например "постно гювече".
29.01.2016 02:24
6
2
TheBoss
TheBoss
Яденето е подобно на нашия миш-маш, но.... Къде е казано, че ние трябва да сме измислили всички манджи? Всеки народ има своите ястия и е добре да опитваме и сравняваме. Дори и да изглеждат подобно. Аз попаднах на това ядене в един руски сайт. Между другото, руснаците казват на чушките "болгарский перец" и не страдат от псевдошовинизъм. Манджичката е хубава, но според мен е пропуснато в рецептата малко захар. Защото става леко кисела от доматите. А и навсякъде, където я сравнявах, също е пропуснато. НАЗДРАВЕ!!!
09.10.2015 15:11
3
1
1
никнай
никнай
Наричат го "болгарский перец" защото камбите както ние им казваме са известни в света като сорт "Bulharská Sladká" или да речем също има сорт "Sofijska Kapija". Както например на "Hungarian Yellow Wax" и казваме у нас унгарска восъчна пирека защото имети на сорта идва от страната където е селектиран или "Portugese Goat Heart" - да не изброявам, много примери имам .....
29.01.2016 02:55
2
Теменужка
Теменужка
Супер е .На мен и моето семейство ни харесва.Идеялна лятна гозбичка.
18.07.2015 19:23
2
Галя Георгиева
Галя Георгиева
Хммм,та това е един обикновен миш-маш, бе, хора!!!! Стига сте слагали разни екзотични имена на всякакви типично български ястия!
07.07.2015 20:16
7
5
Кънчо
Кънчо
Защо ме обзема едно такова чувство, че тъй като всеки цървул може по някакъв начин да се докопа до лаптоп, трябва да приемаме измишльотините му за чиста монета, ми попита някой от мрежата...
13.04.2015 02:44
4
3
Бенелина
Бенелина
Перфектно лятно ястие!
09.07.2014 19:39
3
недоволен
недоволен
Май взеха дасе бъзикат снас и то яко.............
16.01.2014 20:08
7
4
доволен
доволен
рецептата е фантастична!!! всички коментари по-долу са злонамерени и са написани от хора, които не са я изпробвали... нещастници злобни!!!
22.12.2013 01:34
9
4
1
никнай
никнай
Единствената озлобена личност тук си ти. Хората изказват нмение което на теб не ти харасва и започваш веднага да обиждаш. Това е признак на слабост ниска култура и много слаби социални връзки
29.01.2016 03:32
1
1
Галя
Галя
Не пържа !!!
15.12.2013 22:09
4
6
гергова
гергова
алоооу, шакшука или чакчука??????
06.11.2013 19:47
5
1
nina
nina
това е турският менемен. :)
02.10.2013 15:48
3
шакшушкаша
шакшушкаша
дрън дрън, жив миш маш, какви са тия измислени имена пфу
02.10.2013 14:15
12
1
Ник
Ник
Зо миш-маш се слага и сирене, както и лук.
01.09.2013 17:43
1
2
Дани
Дани
Миш маш..мисля, че червеният пипер е излишен...
17.08.2013 18:35
3
Теодора
Теодора
Ами точно за това има хилияди варианти на рецепти, имена и т.н. Трябва ли името да миш маш, за да ви хареса...? Този който е писал конкретно тази рецепта може да я кръсти както иска
12.08.2013 12:56
3
3
Цвета
Цвета
Това няма нищо общо със чакчука или ШАКШУКА както се казва ,слага се арабска подправка и люти чушки и което го прави различно от нашия миш- маш.
30.07.2013 08:48
3
Лилия Велчева
Лилия Велчева
А ние пък си го наричаме ЯЙЦА ПО ПЛЕВЕНСКИ!
28.07.2013 09:05
1
иван
иван
Без яйцата му казваме пържена лютика.
27.07.2013 20:24
2
Катя
Катя
ние на това като разбъркаме яйцата му казваме МИШ_МАШ
08.07.2013 10:46
3