Рецептата е интересна но за съжаление няма нищо общо с Шакшука. Една от основните съсътавке е патладжана и в никакъв случай не се слагат яйца.
Ако това всичкото го приготвиш в малки глинени съдове ножеш да го наречеш например "постно гювече".
29.01.2016 02:24
6
2
TheBoss
Яденето е подобно на нашия миш-маш, но.... Къде е казано, че ние трябва да сме измислили всички манджи? Всеки народ има своите ястия и е добре да опитваме и сравняваме. Дори и да изглеждат подобно. Аз попаднах на това ядене в един руски сайт. Между другото, руснаците казват на чушките "болгарский перец" и не страдат от псевдошовинизъм. Манджичката е хубава, но според мен е пропуснато в рецептата малко захар. Защото става леко кисела от доматите. А и навсякъде, където я сравнявах, също е пропуснато. НАЗДРАВЕ!!!
09.10.2015 15:11
3
1
1
Покажи всички подкоментари
Теменужка
Супер е .На мен и моето семейство ни харесва.Идеялна лятна гозбичка.
18.07.2015 19:23
2
Галя Георгиева
Хммм,та това е един обикновен миш-маш, бе, хора!!!! Стига сте слагали разни екзотични имена на всякакви типично български ястия!
07.07.2015 20:16
7
5
Кънчо
Защо ме обзема едно такова чувство, че тъй като всеки цървул може по някакъв начин да се докопа до лаптоп, трябва да приемаме измишльотините му за чиста монета, ми попита някой от мрежата...
13.04.2015 02:44
4
3
Бенелина
Перфектно лятно ястие!
09.07.2014 19:39
3
недоволен
Май взеха дасе бъзикат снас и то яко.............
16.01.2014 20:08
7
4
доволен
рецептата е фантастична!!! всички коментари по-долу са злонамерени и са написани от хора, които не са я изпробвали... нещастници злобни!!!
22.12.2013 01:34
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Галя
Не пържа !!!
15.12.2013 22:09
4
6
гергова
алоооу, шакшука или чакчука??????
06.11.2013 19:47
5
1
nina
това е турският менемен. :)
02.10.2013 15:48
3
шакшушкаша
дрън дрън, жив миш маш, какви са тия измислени имена пфу
Ако това всичкото го приготвиш в малки глинени съдове ножеш да го наречеш например "постно гювече".