Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора
Теодора
Ами точно за това има хилияди варианти на рецепти, имена и т.н. Трябва ли името да миш маш, за да ви хареса...? Този който е писал конкретно тази рецепта може да я кръсти както иска
12.08.2013 12:56
3
3
Цвета
Цвета
Това няма нищо общо със чакчука или ШАКШУКА както се казва ,слага се арабска подправка и люти чушки и което го прави различно от нашия миш- маш.
30.07.2013 08:48
3
Лилия Велчева
Лилия Велчева
А ние пък си го наричаме ЯЙЦА ПО ПЛЕВЕНСКИ!
28.07.2013 09:05
1
иван
иван
Без яйцата му казваме пържена лютика.
27.07.2013 20:24
2
Катя
Катя
ние на това като разбъркаме яйцата му казваме МИШ_МАШ
08.07.2013 10:46
3
Darka
Darka
Какво е това име?Нямаме ли си български?Ние си му казваме лятна манджа и е вкусно!
07.07.2013 10:59
1
1
kami
kami
много е хубава рецептата браво!
05.07.2013 13:57
Ива
Ива
Задължително поръсено със сирене!
05.07.2013 10:05
1
пфу
пфу
Аз пък толкова години да го ям , без да знам,че така се казва.:)
04.07.2013 18:57
1
emisra
emisra
Казва се „шакшука“
11.06.2013 22:41
1
иван
иван
супер е-6 от мен
11.06.2013 22:18