Тази рецепта коментираха

Анонимен
Цвети
Цвети
Съжелявам , но за все още неопитн готвачи тази рецепта не е подходяща...след като се запържат гъбите и после изччезнаха
28.11.2014 19:39
1
1
Наблюдател
Наблюдател
При изпържване винаги намалят
01.03.2015 15:21
китаец
китаец
Ти вярваш ли си, че ориз не се готви с вода или нещо те е "напекало" слънцето.
Аз готвя обикновено 1 към 3 (ориз вода), но в зависимост от другите съставки (например в тази рецепта има гъби - те попиват много) може да се стигне и до 1 към 4.
Печеш в средата на фурната, но това също зависи от самата фурна, така че може да отвориш 1-2 пъти да погледнеш какво е положението докато готвиш, но това е докато се научиш.
Успех!
30.04.2013 20:50
2
Аз
Аз
Ти-к`во, супа ли ще правиш? В никакъв случай не слагай вода. Ще хванеш охтика. А за пекането: тури го на слънчево,хладно и проветриво место. Добър апетит.
16.03.2012 10:29
1
1
Име
Име
не е пекане моля моля
10.03.2015 18:45
нели
нели
Ами съотношението е 1 чаша ориз, 2 чаши вода. В рецептата са 2 ч.ч. ориз, съответно 4 чаши вода. Според мен се пече по средата на фурната на 150-180 градуса.
19.03.2011 15:00
феномен
феномен
За това нещо изглежда трябва и вода. Въпроса е - колко ? Друг въпрос - в коя част на фурната се пече - в средата или долу ? Нямам много опит в готвенето и затова въпросие може да изглеждат наивни, ама нали затова сме тук - да си помагаме.
12.12.2010 13:46
2