Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Отдавна не се бях сещала за грис халва.Тази рецепта ме върна в ученическите години,когато по столовете задължително присъстваше в седмичното меню.
15.02.2016 18:19
3
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
По принцип не обичам много грис халва, но съпруга ми обожава. Та тази ми допадна и се оказа страшно вкусна. Аз малко пропуснах да сложа ароматните подправки в карамеления сироп, но си ги ръснах отгоре на готовата халва като декорация, ядки ще добавя слудващия път :)
Портокаловите ми корички бяха от купените, но дават желания аромат поне ;)
01.02.2016 22:20
7
1

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k