Чудесна рецепта! Следвайте я точно както е описана и ще се получи. За начинаещите в сладкарството, един съвет - яйцата със захарта се бият с миксер до получаване на много гъста пяна. След това останалите продукти се разбъркват бавно с лъжица. Успех!
11.06.2014 14:28
9
Magi
Вчера пробвах рецептата, стана чудесно. Направих всичко, както е описано и стана без грешка, страхотно е. Не се слага бакпулвер на пандишпанов блат! При 6 яйца не знам за какво ти е набухвател, просто трябва сместа да се разбие добре с миксер 10 минути и после добавяш останалите продукти само с лъжица. Няма как да не стане. Поздрави и благодаря за споделената рецепта.
10.10.2013 15:21
10
1
1
valentina marinova
blagodarq
21.01.2017 15:00
Andrey
Научи се да пишеш
11.08.2013 17:15
1
7
1
Ники
Виждам, че ти е отнело много време за да си вместиш мисълта във възможно най-малко думи и пак си направил грешка.На края на изречението се слага ТОЧКА.
07.02.2016 17:36
2
Milena
Стана едно нищо, трябаше да добавя бакпулвер, както си мислех.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани