Тази рецепта коментираха

Анонимен
коко
коко
Много е далече от имамбаялдъто.....Но като рецепта за пълнени патладжани е добра !!!
25.11.2013 13:42
5
1
Таня
Таня
Аз патладжаните(издълбани) предварително ги запичам във фурната с малко вода и мазнина, за да не останат сурови.
27.08.2013 22:53
7
3
katq
katq
това е по подобие на имамбаялдъ
27.08.2013 20:02
3
тео
тео
ЩЕ БЪДЕ ПЕРФЕКТНО, АКО ПАТЛАДЖАНИТЕ КАТО СЕ ИЗДЪЛБАЯТ СЕ ЗАПЪРЖАТ ЗА ДА НЕ ОСТАНАТ СУРОВИ. пРАВИЛА СЪМ ГО И Е ПЕРФЕКТНО
20.08.2013 14:46
2
2
 Гери
Гери
А патладжанът щом се запълни суров може ли добре да се изпече,не остава ли доста твърд тъй като плънката се слаг полъготова!?
17.08.2013 21:32
бай илия
бай илия
с малки изключения си е имам баялдъ поздрави.
30.07.2013 03:34
1
2
Мария
Мария
Поздравления!
Рецептата е много хубава!
Искам само да добавя, за хората които не са приготвяли син патладжан, че за да не горчи се издълбава и след това се осоляват, както лодчиците :) така и издълбаната част, която също ще използваме, трябва да престоят осолени поне 30 мин. за да пуснат горчивият си сок, измиват се хубаво с вода и се приготвя по показания по горе начин!
16.06.2013 23:45
5
angelina
angelina
добре е но с тикжички е още по хубаво заштото не на гарча самиа патладжан си горчи особено тъмния
13.06.2013 14:27
2