Лазанята е страхотна цялото семейство я харесахме!
05.03.2018 18:47
1
Таня Левенова
Любима у дома
31.01.2017 13:27
К К
Вкусно пригтвено!
17.05.2016 21:09
Албена Асенова
Най-успешна рецепта за лазаня.Любима на всички.
09.02.2016 20:16
Силви Ангелов
Страхотна рецепта. Любимата лазаня на семейството.
29.12.2014 11:43
1
1
Христиана Тодорова
Най-сполучливата и любима на семейството лазаня. Вкусна и сочна. Поздравления!
23.10.2013 19:01
3
Петьо Караатанасов
не е кой знае какво защо няма гъби
19.10.2013 22:18
1
6
Лъчо
В бешамела ако се сложи и синьо сирене ствава великолепно.
24.02.2013 16:41
4
1
Ивелина
Стана вкусна,но аз не сложих сметана....
29.12.2012 19:50
1
Лили
от вси4ки рецепти това е наи хубавата и сполу4лива рецепта но без морцови те нямат място там
15.12.2012 23:22
2
милко
спазвайте стриктно указанията на опаковката. Може да капвате олио във водата, преди да пускате корите
12.03.2012 14:04
явор и марина
здравейте имам питане нашите кори се слепиха и трябваше да купим други въпреки че ги пуснахме една по една дайте съвет
12.03.2012 13:50
3
Ива
а ако корите за лазаня се заместят с най-обикновени макарони???
21.12.2011 16:02
Силвия
В момента се пече лазанята, но ме притеснява малко соса Бешамел. Бърках, в очакване да се сгъсти, но по едно време(след 6-7 мин бъркане) забелязах, че започва като идея да се пресича и го махнах от котлона. Как е редно да се приготви ? Ще ви бъда задължена за всяка подробност.
04.03.2011 15:38
1
1
Потребител#202609
В оригиналния сос Бешамел няма сметана. И е най добре да се направи с масло, става по-добре. А за стане соса идеален първо си кипнете млякото, след което като бъркате непрекъснато слагайте запърженото брашно, така ще се сгъсти по-бързо. И не е нужно корите да се варят, аз никога не съм го правила- винаги ги слагам така, както са в опаковката и пак става вкусна лазаня.
05.12.2017 17:23
Силвия
Сметаната течна или заквасена ?
22.02.2011 23:46
5
rumi
Обикновените кори за лазаня топят ли се във вода преди да започна да ги редя. Мерси за помощта.
20.02.2011 08:40
Габриела
Много е вкусно.
04.02.2011 12:14
1
Еvelina
Препоръчвам ви корите на Барила, без варене.
Става бързо и лесно и много вкусно.
Аз също добавям към доматения сос с каймата и риган. А към варианта с шунка - царевица и топено сирене и се получава много приятен млечен вкус.
30.12.2010 15:48
2
Lora111
Супер е но се внимава за калориите!!!
22.12.2010 10:10
1
Karolina Borisova
Лазанята е супер, аз добавям към каймата малко риган и босилек.
Става бързо и лесно и много вкусно.
Аз също добавям към доматения сос с каймата и риган. А към варианта с шунка - царевица и топено сирене и се получава много приятен млечен вкус.