Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стефанова
Стефанова
Е га ти палеца! Какъв кюфтак е станал , а дланта колко ли е голяма? Защо пишете глупости! Как може да е оформено колкото палец, а да изглежда такова голямо нещо? За пореден път няма съответствие между обяснение и изпълнение - да не говорим за снимката!!!!
11.08.2013 19:59
3
1
emilia
emilia
Как може да се качи подобна снимка, този тиган мит ли е някога??? Едва ли на някого ще му се прииска да изпробва рецептата...
11.08.2013 18:19
3
в енци
в енци
фрикаделе на немски е киофте на австрийски е лайбхен
или лабале на тиролски така че това горе доло си е чист кифтак без соса разбира се
23.07.2013 19:54
3
T.Klunder
T.Klunder
Тази рецепта няма нищо общо с " фриканделен " ,което е типично холандския традиционна кухня - на български- фрикадел ...Това което видам на снимката и чета в продуктите и начина на приготвяне са си кюфтета.
22.07.2013 22:20
3