Вместо вода Сипи 200 г бира от маята кюфтетата стават сочни
24.03.2024 18:57
1
Orlin Sokolov
Извинявам се, но кюфтета без лук е като таратор без краставици :)
12.11.2019 13:53
33
1
Nevena
На мен рецептата ми допадна, за това е този сайт- за различни интерпретации на различни гозби. Всеки да използва рецепта, която най-много му допадне. Избор - колкото щеш.
14.05.2018 17:10
5
2
Потребител#184142
къкъв блендер бе къпинов?????? само с реъце се меси кайма!!! другото си е химия!
22.01.2017 15:54
15
11
1
Калинов
Да съм споменал някаква химия,и съм написал кутер ако знаете изобщо какво е това,а заглавието само подсказва"Сочни кюфтета на скара"
22.01.2017 17:00
6
4
Богомил
Явно че н Калинов се има за експерт в скарата и аз не искам да оспорвам това...но...да се прави каймата на каша с блендер ми ззвучи леко идиотско. Не усещате ли лучеца в кюфтето, структурата на каймата за какви изобщо кюфтета говорим?
11.08.2016 21:13
45
6
Vildan Ahmedova
Тези са станали чудесно
04.08.2016 18:18
4
5
Калинов
Такаа,при всичките изчетени коментари и разбирането че просто някой хора не са осведомени за технологията за направата на кюфте на скара(тези който си хапвате по кебапчийниците и кръчмите или купувате готови замразени и мятате на скарата)да в рецептата не е споменат лукът който е много важен за бг кюфтенцата на скара,най-важното за да получите наистина сочни и пухкави кюфтета тайната е е в биенето на каймата,която се прави в кутер и се получава една гъста каша в която се добавя лед при биенето,но едва ли някой има кутер в къщи но може да се получи почти същия резултат с обикновен блендер,смилатате каймата,слагате подправките(без чубрицата-няма истинско кюфте на скара с чубрица)слагате в блендера,наливате по малко водичка докато се получи смес лепкава като тесто,вадите,с мокри ръце оформяте кюфтенца,замразявате ги и може вече да ги мятате на скарата,резултата е истинско кюфте и сочно като тези от най-добрите месокомбинати в Бг.Дано съм бил полезен.
04.08.2016 00:44
41
19
2
Богомил
Това явно е някакъв заводски метод за масовото производство.
04.11.2016 06:15
5
Потребител#179164
Кайка за кюфтета и кебапчета ерест да се мели с кутер. Каймата се мели малко по на едро от обикновенна кайма и се бърка много, докато се разбие структората на месото.
02.11.2016 22:35
6
1
Petar Yorgov
Кюфтето има тумор
03.08.2016 14:51
1
6
Богомил
Магданоз се слага на пържени кюфтета.
17.07.2016 10:44
1
5
Потребител#174031
това е рецепта за кебапчета. в кюфтетата не се слага кимион, а колкото повече лук толко по добре.
16.07.2016 20:36
28
9
Албена Асенова
Лукът е задължителен,ако говорим за български кюфтета на скара.
13.07.2016 16:05
26
1
Богомил
Точно ЛУК се слага в кюфтета на скара! Явно тук има хора които си мислят че са "наясно" с подправките:)
13.07.2016 14:59
22
1
1
Димитър Дадачев
Магданоз слагаш ли им ?!
13.07.2016 15:29
2
8
Димитър Дадачев
Това са кюфтета НА СКАРА , какъв лук ви гони ?! Очаквам някой индивид да напише , че трябва в каймата да се сложи яйца и хляб/галета .
12.07.2016 20:02
8
32
Богомил
И без ЛУК не са просто кюфтета!
26.06.2016 06:41
27
1
Христо Корейски
абе хора,всеки пише каквото му дойде-кюфте с кимион без лук(това си е мляно месо на скара)и няма нищо общо няма с кюфтето
09.06.2016 19:32
31
3
Ivo
И никога не ги набождайте, като ги вадите от скарата. Само с щипка или шпатула.
27.05.2016 19:06
19
3
Ivo
Аз прибавям 1/4 ч.л. сода. И водата ми е газирана.Лукът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ! Скарата намазвам със сланина.
27.05.2016 19:02
33
5
Наталия Петрова
На толкова мръвка на кой ше му липсва лука:)))
12.05.2016 23:54
5
16
Monika Ivanova
Иначе пък на снимката наистина много сочни изглеждат.
12.05.2016 23:50
2
2
1
Христо Корейски
щото ме е негова,а от нета
щото не е негова
09.06.2016 19:36
2
Yana G.
Традиционни кюфтета, но наистина липсва лук в рецептата и това 22г сол .... може би е една лъжичка
щото не е негова