Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Традиционна рецепта. Но, моля ви, чубрица и риба в едно изречение не могат да съществуват. Девисил, лимонена трева (невиждано чудо в БГ) и розмарин е всичко, което е необходимо.
03.12.2021 19:19
8
3
1
Анонимен
Анонимен
Щото лимонената трева е традиционна българска подправка ?!
Лимонената трева е от азиатската кухня, слагат я на техните си риби...в Тайланд например.
Рецептата на авторката е супер, много вкусна и изцяло съобразена с нашия, балкански, вкус !Благодаря за споделената рецепта !
07.04.2022 10:34
3
Пенка Николаева Стефанова
Пенка Николаева Стефанова
На мен лично много ми харесва тази плънка!Стана много вкусна рибката!
06.12.2020 18:03
6