Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ужас... чета тук, чета там, чета... и навсякъде все грешно готвене на един елементарен за готвене продукт, боба!

Боба е велико растение. До колкото съм че, той заедно с нахута и лещата способстват за превенция от рак на дебелото черво, а и извън това. Употребата на боб веднъж седмично предпазва от образуване на ракови клетки в протежение на 2-3 дни сле последното хранене. колко е вярно ен знам, не съм учен... така пише. А иначе, боба е прекрасно ястие, особено в комбинация с някои месни добавки. Вие ги знете кои са ?


Химическите елементи в него са:

====================================
В 100 гр. СВАРЕН боб (без сол) се съдържат 142 калории, разпределени така:

Протеин – 9 гр.
Въглехидрати – 26 гр.
Мазнини –
14.12.2023 00:38
Анонимен
Анонимен
Ако е яхния, трябва към запръжката да се добави и брашно
10.11.2023 13:37
5
Анонимен
Анонимен
Класическата боб яхния трябва да е гъста, точно като на снимката и без излишни подправки. Аз я гарнирам с люто чушле.
25.04.2023 10:32
Анонимен
Анонимен
Моята боб яхния се получи точно като на снимката, благодаря за рецептата, много ни хареса на цялото семейство
28.03.2023 07:26
1
Анонимен
Анонимен
Прекрасна рецепта !
Уча се да готвя и всичко се получи супер !
Благодаря Ви !
22.02.2023 20:21
1
Анонимен
Анонимен
Получи се Супер Боба
22.01.2023 17:23
1
Анонимен
Анонимен
Това е дословно рецептата на Гисчо от "Супичка".
28.12.2022 21:13
3
1
Покажи всички подкоментари