Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Рецептата е много добра но е за дивечови птици фазан, бекас, патпадък, яребица или дива патица.

Не слагай снимки на ястия които не одговарят на рецептата - дафинив лист. Не издребнявам а те карам да си по-автентична - точките не са всичко ...
11.02.2016 22:28
Христо
Христо
Грешите ,в огнеупорен съд се налива дори разтопена стомана,а вие се формализирате за някакви си 180 градуса. :) Блюдото изглежда супер!
06.08.2013 18:40
1
Сиси
Сиси
Да, и аз така съм чувала за огнеопорните съдове- да не се слагат в загрята фурна.
06.08.2013 16:01
Иванова  Надежда
Иванова Надежда
Със сигурност това нещо е вкусно, но огнеупорен съд не може да се слага в "предварително" загрята на 180 градуса фурна. Това е моята забележка или може би пропускам нещо?
04.08.2013 00:43
1
Покажи всички подкоментари