Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
90минути е много за печене при тези нови модерни печки ,пържолите стават на сухари .200градуса за 90 минути е много ,направих но не получих крехките свински пържоли !
02.05.2022 06:33
Deni Dimittrova
Deni Dimittrova
С по-малко мед са божествени!
01.04.2022 16:16
Ламби
Ламби
Опитай като ги намажеш със смес от 1ч.л.мед + 1ч.л горчица + 2 ч.л. соев сос !
31.12.2018 07:07
Росица Петрова
Росица Петрова
Намалих меда на 1 лъжица и пекох около 50 минути. Мисля, че това време е достатъчно
24.09.2018 11:19
1
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
След като се пекат 90 мин. , пържоли ли ще са или свински хапки ?
13.06.2016 19:13
13
1
иван
иван
но това не са пържоли, а печоли.
28.09.2013 19:49
2
1
Покажи всички подкоментари
Миглена
Миглена
Здравейте,
Пробвах рецептата и много ми хареса, но пържолите имат много силен сладък вкус. Според мен ако се добави по-малко мед и малко соев сос ще станат още по-хубави. Все пак благодаря за рецептата :)
24.08.2013 20:27
7
2
Диди
Диди
ммм да, аз ги правя в тавичка с фолио и стават супер крехки.Да си оближеш пръстите :)
16.08.2013 16:22
7
1