Тази рецепта коментираха

Анонимен
Павлинка Георгиева
Павлинка Георгиева
В моята рецепта всичко се повтаря с вашата до момента да се изцеди остатъчната вода.Разстилам сварената пшеница за няколко часа в/у покривка и я покривам с незаетата част на покривката.Прехвърлям я в подходящ съд и прибавям 1брой ванилия,настъргана кора на лимон или есенция с аромат на лимон,галета или стрити обикновени бисквити около2-3 супени лъжици.Поставям в хладилник и така издържа до 3-4 дни.преди сервиране подслаждам с кристална захар по вкус.Предварително не прибавям захар на цялото количество ,защото житото си пуска ''вода'' и бързо се разваля.Гарантирам ви ,че ще ви хареса.
28.09.2013 11:46
1
1
лили
лили
А захар няма ли?
28.09.2013 11:25
1

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k