Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Точно така я правя и аз, но с повече падладжан и ми е липсвал вкуса от карамфила...
02.10.2024 13:50
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта.В бешамела слагам и 2 яйца и малко стърган кашкавал.В каймата млян карамфил,защото после ми стои като муха и канела.
17.02.2024 20:56
1
Анонимен
Анонимен
Сготвих я днес, поради липса на бяло вино сложих чочосан? (по-малко от предвиденото вино)...Стана върха!?
31.08.2023 19:58
1
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта! Облизахме си пръстите вкъщи! Вече само така искат да им готвя патладжани ?
Препоръчвам!!!
15.08.2022 20:35
1
Потребител#304788
Потребител#304788
Благодаря за споделената рецепта, приготвих я за пръв път и всички вкъщи много я харесаха!
01.09.2021 23:48
3
Maria Stoeva
Maria Stoeva
Здравейте! Сготвих мусаката, но удвоих дозата на бешамела и добавих още 1 патладжан. Използвах обикновена кайма, смес от свинско и телешко месо. Към рецептата добавих и картофи, които сварих с кората. След като изстинаха картофите ги обелих и нарязах по дължина на шайби с дебелина не по-голяма от 5мм. Наредих ги в тавата на 1 ред - първи пласт на мусаката. Кашкавалът рендосах и 2/3 от него разпределих върху каймата, а останалата 1/3 върху бешамела. Добавих и малко настърган пармезан и върху каймата, и върху бешамела. Получи се истински гръцки шедьовър.
07.10.2020 09:17
16
3