Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Всичко е точно но бих променил гъбите да са 600. Пробвах рецептата. Маслото беше много, сметаната също. Ако бях дигнал гъбите щеше да е добре иначе така само пари пръскало на вятъра но уви нямах повече под ръка.
05.01.2025 13:30
iv4e_26
iv4e_26
И мен ме привлече това, че не е необходимо да се сгъстява с брашно. Направих го със стерилизирани гъби от буркан и пак се получи добре. И малко намалих подправките, защото не харесвам магданоз и индийско орехче.
04.06.2024 09:39
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Ще приготвя соса днес като добавка към пилешки крилца и ще споделя резултата. Рецептата ми харесва
11.01.2019 12:59
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Не е нужно брашно, за да се сгъсти соса .Не обичам брашнени сосове и този много ми допада, чудесна рецепта !
10.12.2017 16:26
2
?
?
как ще се сгъсти без брашно или галета?
14.06.2014 21:48
5
2
Анонимен
Анонимен
Сметаната сама по себе си се сгъстява при варене. Ако искате може да добавите настърган кашкавал, който също придава гъстота и вкус
02.01.2025 12:41
Liubof
Liubof
...s liubof :D
21.04.2015 21:01
3
1