Тази рецепта коментираха

Анонимен
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
За къде е тази пудра захар 1,1/2 ч.ч., ясно е че трябва за поръсване, ама то трябва много малко. Хора, проверявайте си рецептите- за младите домакини, които сега започват да се учат, как ще разберат?
20.01.2019 21:54
Потребител#175659
Потребител#175659
Страхотен,мого вкусен! Аз го направих на 180 градуса за околко час ;)
16.08.2016 19:06
1
milena
milena
hhmm mn mn e vkusen
20.02.2015 09:24
DIANA
DIANA
mnogo vkusno we hora :D
20.02.2015 09:20
1
GELA
GELA
hmmmm mnogo e vkusno we :D
20.02.2015 09:18
1
1
Ани
Ани
Диди,200градуса е много за кекс.Аз го пека на 140гр само отдолу и след около 45мин изключвам долния реотан и включвам горния докато се запече отгоре кекса.Слънчев ден.
22.08.2013 15:34
2
2
Mergule Mehmedova
Mergule Mehmedova
Направих го в неделя,прибавих малко стафиди и орехи и стана мнооого вкусен
20.02.2012 17:27
Петя
Петя
Ами то си пише, че захарта се слага в тестото, а с пудрата захар се поръсва кекса.
17.02.2012 13:42
ТОНИ
ТОНИ
ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА ЗАХАРТА ПИШЕ 1 ПЪТ ЗАХАР И ПУДРА ЗАХАР КЪДЕ СЕ СЛАГАТ, НАПИШЕТЕ ПОДРОБНО.
17.02.2012 13:27
Kaти
Kaти
Добре изглежда, непременно ще го направя тази Неделя.
13.02.2012 16:38
Надя Костадинова
Надя Костадинова
Рецептата е страхотна - лесна и много вкусна, стига човек добре да си познава фурната.
16.10.2011 22:50
1
lina
lina
И с моя нищо не стана. 200, 45 мин, изгоря, а вътре остана глетав.
12.10.2011 16:18
1
нати
нати
И аз го направих, невероятен е.
26.09.2011 10:02
Диди
Диди
И аз направих кекса, но за съжаление за 20 мин. на 200 градуса и той-стана въгленово черен! Къде бъркам ? А следвах рецептата дума по дума.
11.09.2011 17:22
1
Ели
Ели
И аз пробвах кекса, наистина стана върховен.
15.08.2011 15:16