Добавих маслото към рецептата, а може ли малко разяснение към какви рецепти се сервира този сос. Добре е потребителите да знаят
14.03.2021 14:16
1
1
Ivelina
Френски сос с масло ,се сервира със скариди , бяла риба и бяло пилешко месо . Най вкусен е със скариди! Това е много универсален сос ,който подхожда на всяко филе от риба или не мазно месо . Най популярен е в комбинация със скариди и риба (бяла ) Сърдечни Поздрави !
14.03.2021 16:35
1
Ivelina
Пропусна ла съм количество на масло , около 160 г несолено масло ! Има два варианта, според големината на скаридите.Единият добавяме виното към лукът. Когато виното се намали наполовина, добавете изстискан лимон,(по желание лъжица сметана) и разбъркайте. След това добавете маслото да се разтопи и скаридите , като бъркате непрекъснато.След това сервирайте !
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани