Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Уж разполовени, а на снимката е цял плода.
09.10.2022 17:02
Анонимен
Анонимен
Забравих , след като ги избеля, веднага ги пускам в съд с вода, в която съм разтворила сода бикарбонат. След като всички са във водата, засичам 1 час. Преди да ги пусна в сиропа ги измивам под течаща вода
Целта на тази процедура е половинките да се запазят цели и хрупкави.
05.10.2022 21:57
3
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте,
А какво количество сода разтваряте и в колко вида?
20.10.2023 13:07
1
Анонимен
Анонимен
Съветвам ви да обелите и коричката след като разполовите плодчетата. Правя го от години, сладкото наистина се получава уникално
05.10.2022 21:48
1
Елена Благоева
Елена Благоева
Четете си текстовете преди да ги публикувате, за да не се получават такива недомислици.
10.10.2020 11:42
1
мони ралчева
мони ралчева
сърдечно благодаря
05.10.2013 15:05
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Хинапът, известен у нас и като финап или китайска фурма, е ниско дърво или храст. Плодовете съдържат много ценни за човешкия организъм хранителни вещества: захари, белтъчини, киселини, мазнини. Особено богати са на кобалт, йод, желязо. Извънредно високо е съдържанието на витамин C . Освен за храна, плодовете се използват и като лечебно средство.

Повече инфо-> Гугъл :)
04.10.2013 19:21
4
мони ралчева
мони ралчева
моля обяснете ми що е то хинап прилича ми на фурми това ли е иначе звучи като по мой вкус
04.10.2013 17:47
1