Тази рецепта коментираха

Анонимен
Miss Tasty
Miss Tasty
аз се порязах доста пъти, докато режех тиквата и накрая оставих хората, просто я измих много добре с четка с твърд косъм и също стана супер :)
07.11.2019 20:14
Мария
Мария
става уникално вкусно! Дори без брашното
14.03.2014 17:07
Сл.
Сл.
Не разбирам, защо трябва да овалвам тиквата в брашно, след като така или иначе ще се вари - бихте ли обяснили, моля? Без брашното не е ли по-полезно?
02.03.2014 20:31
10
1
Анонимен
Анонимен
Зо да не се разпаднат парчетата по време на варенето.
14.01.2024 11:18

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k