Здравейте. Нещо се е объркало в описанието. Прясното мляко е за бешамела и се слага след брашното (45 г) което е разбито в малко водичка. Или директно в млякото се разбива и се слага на котлона да се сгъсти при непрестанно бъркане. Това е така наречения гръцки бешамел и по тази рецепта се прави с добавка на яйце, а маслото се слага накрая. Получава се кремче, което е различно от оригиналния сос бешамел.
31.05.2024 22:47
Admin
В рецептата имаше леки пропуски, но е коригирана и изпитана!
21.09.2024 11:10
Анонимен
Защо в необходимите продукти, няма брашно ?
14.06.2024 08:43
1
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Брашното е писано в коментарите -40-45 грама.
14.06.2024 10:27
Анонимен
На един литър мляко, четири лъжици супени брашно,по-пълни
04.06.2024 12:37
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Брашното е 40-45 г.
21.02.2024 10:36
2
Yordanka Kovacheva
Да, може и щипка канела да се сложи.
04.06.2024 20:15
Анонимен
Или 2 супени лъжици? А канела слага ли се, въпреки,че е азиатска подправка? В Гърция така съм я консумирал. Не е зле.
Брашно?