Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Мерси за рецептата. Пише се "сАрми" обаче.
24.12.2023 12:39
Анонимен
Анонимен
Защо са червени,като в рецептата няма червен пипер!?
23.12.2023 15:25
Анонимен
Анонимен
Ориза не се ли сварява малко преди да се свият сармите? Аз знам, че баба го запържва с лук, добавя вода докато набъбне и чак след това прави всичко останало :)
22.12.2023 10:28
8
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Любими! Зарче, много добре си ги скиприла тези вкусотийки. Поздрави!
04.12.2017 15:23
1
никнай
никнай
Зина, това " 1 чаена лъжичка от сместа" за сърми със зелеви или за сърми с лозовилиста си го написала?
Посни сърми с зелеви листа се правят ориз и праз, много праз. И джоджан ???
03.02.2016 01:26
3
2