Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
И накрая. Ако искате да извлечете ползата от коприва т. е. желязо, не се застройва. Защото всички млечни продукти влияят зле на усвояването на желязо
14.04.2024 17:13
2
Анонимен
Анонимен
Масло съм сложил, не олио. Вкусна е
01.04.2024 18:59
Анонимен
Анонимен
получи се много добра супа от коприва, домашните много я харесаха
25.04.2023 20:20
Анонимен
Анонимен
Изглежда божествено, но 100 мл олио имат 900 кал, което значи, че от лека и полезна супа като концепция става енергийна бомба и определено не по вкуса ми за тежест. Бих сложила макс 20 мл олио или няколко с.л.
17.04.2022 13:38
4
1
димо
димо
супер
23.07.2014 17:31
3
Гери
Гери
Накрая се добавя натрошено сирене за разкош!!!
19.03.2014 10:31
14
2