Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Брашното е твърде малко по рецептата. С това количество се получава гъста каша, а не тесто. Трябва да е около 400г.
Варенето също е твърде. Около 3 до 5 минути са достатъчни, за да може да остане активен набухвател и за печенето. Бъркането е бавно, но постоянно. Като се появят кафеникави жилки в сместа, се маха от котлона. Ако се прекали с варенето блатовете стават прекалено сбити и твърди. Същото се отнася и за печенето.
Заквасената сметана трябва да е с 20% масленост и по-плътна.
В общи линии ако нямах опит, нямаше да ми се получи.
04.01.2025 18:03
Дони Ники
Дони Ники
Чудесна!
06.04.2022 12:44