Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йордан
Йордан
Не всички видове риба са подходящи за приготвянето на вкусни чорби и супи. Едни от тях не дават достатъчно гъст бульон, други придават на чорбата горчив привкус или лош дъх. На базата на личният си опит съм отсял най подходящите за чорба видове риба. Това далече не са всичките възможни видове, но са най – разпространените. И те са както следва:
СЛАДКОВОДНИ: Костур (едър); костур (дребен – за бульон); бибан (за бульон); бяла риба; щука; сом (глава); толстолоб (глава); всички есетрови риби.
ЧЕРНОМОРСКИ: Попчета (кая); калкан; скорпид; морски дракон.
ОКЕАНСКИ: Хек; мерлуза; карас; макроронус; морски налим и всички други трескови.
01.04.2014 12:48
1
1
Покажи всички подкоментари
Йордан
Йордан
То от всяка риба бульон не става! Ама кой ти разбира от риби и трудовашка музика!
01.04.2014 12:45
1
Покажи всички подкоментари