Скоро пак го правих и относно спора по-долу- сложих и чубрица, и джоджен и стана много вкусно. Обаче с 1 1/2 ч.ч. ориз стана гъстичко, така че според мен с 1 ч.ч. ориз ще е по-сочно. Водата нека си остане същото количество. Въпреки че доливах вода, ориза постоянно си я поемаше и стана даже малко сухо накрая. Аз лично като правя пак рецептата, ще сложа 1 ч.ч. ориз с 5-6 ч.ч. вода. Киселото мляко беше около 1 1/2-2 кофички. Чудесна рецепта :)
11.11.2014 10:15
1
а
не се слага чубрица а джоджан
20.04.2014 19:15
1
Ваня
??? "чубрица - джоджен" Може и така да е, въпрос на вкус! Рецептата е страхотна и си заслужава да се опита, а подправката... кой, както предпочита. Благодаря!
26.04.2014 16:07
Илияна Апостолова
Много вкусна манджичка :) Аз сложих няколко скилидки стар чесън и повечко кисело мляко. Напомня на яйца по панагюрски, които обожавам. Препоръчвам рецептата!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани